Ne taktikázz a kocsid beárazásánál!

Ne taktikázz a kocsid beárazásánál!

Fejtörést okoz, hogy mennyiért áruld az autódat? Segítünk az ármeghatározásban!

Egyesek hajlamosak annyit kérni a kocsijukért, amennyire szükségük van. Nem veszik figyelembe az autó adottságait, a műszaki állapotát, de még a korát sem.

Rendszeresen találkozunk olyan hirdetővel, aki pedig azt gondolja, hogy az ő járgánya a legjobb, még az újonnan gyártott daraboknál is többet tud, ezért felárazza. Ő az úgynevezett szerencsevadász, aki vagy el sem akarja adni az autót, vagy nagyot akar szakítani az adásvétel során. 

Aki a járművét annak állapotához képest nagyon alulárazza, gyanússá válik a vevőknek. Egy túl olcsó használtautó láttán sokan azt hiszik, hogy biztos valami gikszer van vele, és egy titkolt hiba miatt kerül annyiba.

Beárazásnál az autónak a össz futásteljesítményét és a korát kell alapul venni. Meg kell nézni, hogy hasonló állapotban lévő kocsikat mennyiért szoktak árulni, ez az átlagár lesz a megfelelő támpont. 

A fenti példákon látszik, hogy sosem érdemes taktikázni, hogy az értékénél kevesebbért vagy jóval többért hirdetjük. A sikeres eladás kulcsa három dolgon múlik: a jó fotón, a reális áron, és a részletes, valósághű leíráson. Jó hír számodra, hogy az autotveszek.hu oldalon csak ezeknek a szempontoknak megfelelő hirdetéseket találsz. Nézz szét, és találd meg álmaid autóját!

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek