Az innováció nagyon fontos számomra – interjú Mózsa Ferenccel

Az innováció nagyon fontos számomra – interjú Mózsa Ferenccel

Interjú az autotveszek.hu innovátorával, Mózsa Ferenccel, akinek az autotveszek.hu nem csak egy projekt, hanem az élete része is.

Mi a személyes küldetésed az autotveszek.hu oldallal? Miért hiszel benne?

A célom, hogy nyomot hagyjak, ha úgy tetszik, történelmet írjak a csapattal az autóiparban. Ez karakteremből is fakad, mert imádok megoldásokat hozni, segíteni. Ez minden projektemre igaz. Az elképzelés számomra is kihívás volt, de ahogy a csapat többi tagja, én is tulajdonosként szerettem volna szívvel-lélekkel gazdagítani az autotveszek.hu oldalt. Az ötlet is nagyon tetszett. Engem vonz az innováció, ezért is támogattam az ötletet a kezdetektől fogva. Számomra ez nem csak egy projekt, hanem már az életem része.

Mi a jövőképed az Autotveszek.hu oldal kapcsán?

A folyamatos fejlődést látom magam előtt. Ahogy a világ, úgy a szoftverek sincsenek sosem “készen”, mivel a lehetőségek végtelenek. Gondoljunk csak a Facebookra. Az is mindig változik, sosincs “kész”. És ez teljesen rendben van így. Számomra a jövőképet képezi a nemzetközi terjeszkedés mint megfogalmazott cél, vagy az, hogy jelentősen tudjuk segíteni az autós társadalmat.

Hogyan kerültél kapcsolatba az autós világgal?

Mindig is szoros volt a kapcsolatom az autók világával. Édesapám és két nagybátyám is autókkal foglalkozott, mint autószerelő, illetve autófényező. Az udvarban is folyamatosan cserélődtek az autók. Belém is nevelődött, hisz állandóan ezzel foglalatoskodtak. Szerelték, felújították stb. Ha a személyemet vizsgálom, amint megszereztem a jogsit, már lett is autóm, azóta számukat tekintve több is. Követem a fejleményeket, újdonságokat, a teszteket is rendszeresen olvasom és nézem. Az innováció itt is, ahogy a saját szakmámban, a fejlesztések világában is nagyon érdekel.

Mióta foglalkoztat a digitális világ?

Gimnazista koromtól. Gimnáziumban főiskolásoknak csináltam “mellékesként” informatika házikat. Folyamatosan a digitális világgal, a fejlesztésekkel foglalkoztam valamilyen formában, főleg vállalkozóként.

Mi az az oldalfunkció, ami személyesen hozzád köthető?

Például a környezetbarát autókereső.

Mi az álomautód?

Az innováció fontos számomra, így az álomautóm jelenleg a Tesla Model S.

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek