Mindegy, csak külföldről legyen, és négy keréken guruljon

Mindegy, csak külföldről legyen, és négy keréken guruljon

Az import használtautót általában többre értékeljük, mint a hazai típusokat. Nagyobb a bizalom a külföldi kocsik felé, holott az árakat ugyanazok a tényezők befolyásolják, mint itthon.

Főként a nyugati országok kapcsán él a magyarokban egy romantikus vízió, miszerint ott minden jobb, szebb. Ott könnyebb a megélhetés, ott szebb az élet, és az onnan származó autó a lehető legjobb választás.

A külföldről behozott kocsikról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nem nyúlhatunk mellé, annál jobbat úgysem találunk. 

A külföldi autóval kereskedők ugyanúgy profitorientáltak, mint bárki más. Nem a két szép szemünkért adják áron alul az autókat: ha valami külföldön olcsó, annak ugyanúgy megvan az oka, mint itthon. Kint sincs kolbászból a kerítés, ott is a jármű állapota számít beárazásnál, nem az, hogy kedvezzenek a magyar vásárlóknak.

Ez nem azt jelenti, hogy ne vásároljunk külföldről, de tévedés volna azt hinni, hogy itthon csak lehúzzák az autóvásárlókat. Idehaza is lehet jó üzletet kötni, és korrekt áron jó verdát venni, pléldául az autotveszek.hu oldalon! 😉

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek