Diktálni szeretném a piacot, nem csak a trendeket követni! – Kajári Zoltán interjú

Diktálni szeretném a piacot, nem csak a trendeket követni! – Kajári Zoltán interjú

Interjú az autotveszek.hu tulajdonosával, Kajári Zoltánnal, aki elárulja, hogyan lett egy hajnali domain cím beregisztrálásból, egy kézzel fogható autós felület.

Hogyan kerültél kapcsolatba az autós világgal?

Már gyerekkoromban beszippantott az autók világa, mivel az édesapám autószerelő volt. Így gyakorlatilag autók között nőttem fel. Ez a vonal mostanáig megmaradt, a megélhetésem fő vonala jelenleg a motorfelújítás és az autóalkatrész kereskedelem.

Mi a személyes küldetésed az autotveszek.hu oldallal? Miért hiszel benne?

Nekem ez szó szerint egy álom volt. Hajnali fél négykor felriadtam, mert eszembe jutott ez a domain, és azonnal lefoglaltam. Az, hogy szabad volt ez a név, számomra égi jellel bírt. Elárulok egy titkot, itt még fogalmam sem volt, mihez kezdek vele pontosan. Szerettem volna megteremteni egy olyan autós felületet, ami a jövőbe mutat. Nem titkolt szándékom – ahogy minden kezdeményezésemben -, hogy diktáljuk a piacot, és ne csak trendeket kövessünk.

Hogyan lett az álomból (és egy puszta domain névből) valóság?

Elmeséltem egy kedves barátomnak, Anitának, hogy van egy kiváló domain nevem, és ezt kéne megtölteni tartalommal. Elkezdtünk “brainstromingolni”, dobálni kalapba az ötleteket, amíg végül kezdett kialakulni az a kép, ami már a mostani oldalhoz is köthető. Azt tudtuk, hogy szükség lesz egy vérprofi programozóra, aki ráadásul még az “autósok nyelvén” is ért. Sok helyen kopogtattunk, de végül Ferinél éreztem azt a “rezonanciát” ami teljesen meggyőzött, így alakult végül ki a 3 fős tulajdonosi csapat.

Mi a feladatköröd az autotveszek.hu csapatban?

A teljes ügyvezetést, valamint a pénzügyi feladatokat én látom el. Ide tartozik az értékesítés és a marketing is. A többiek is kiveszik ezekből a részüket, de én vagyok azért a felelős, hogy ez magas minőségen tudjon megvalósulni. 

Mi az az oldalfunkció, ami személyesen hozzád köthető?

A legszembetűnőbb talán a domainnév, amit hajnalban regisztráltam be, miután felriadtam arra, hogy ez kell nekem, és a CarChat szolgáltatás.

Mi az álomautód?

Hála istennek, egyet már sikerült kipipálni a listán, ez pedig az Audi A5 kabrió. A sport, luxus kategóriában a jövőbeli álom a Porsche 911 targa.

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek