Csináljunk egy szerethető autókereskedő oldalt! – Interjú Dr. Barta Anitával

Csináljunk egy szerethető autókereskedő oldalt! – Interjú Dr. Barta Anitával

Interjú az autotveszek.hu autójogászával Dr. Barta Anitával. Szó lesz célokról, az autósvilág rejtelmeiről és még Anita álomautójáról is!

Mi a személyes küldetésed az autotveszek.hu oldallal?

“Csináljunk egy szerethető autókereskedő oldalt!” – ez a gondolat fogalmazódott meg bennem, mikor legelőször beszéltünk Kajári Zolival az akkor még csak ötletről. Ez a gondolat azóta is vezérelvem. Én új autók kereskedésével is foglalkozom, ezért belelátok a szalonok fejébe, értem, mire van szükségük, és milyen típusú fejlesztésekkel tudjuk támogatni őket. Számomra is fontos a funkció, de az is, hogy szeressem azt az eszközt, szoftvert használni. Éppen ezért a felhasználói élményre is rendkívül odafigyelek.

Hogyan kerültél kapcsolatba az autós világgal?

Igazából beleszülettem. Már kislányként zsebpénzért autókat mostam a testvéreimmel. Családi vállalkozásunk a Barta Cégcsoport, amely két generációs családi vállalkozás. Mindenkinek megvannak a szerepei. Én leginkább 2009 óta veszem ki a részem. Nem volt könnyű, mert pont akkor kezdődött a válság, és nekem ebben a helyzetben kellett beletanulnom igazán a szakmába. Nagyon nehéz volt túlélni ezt az időszakot. Külföldre kellett járnom hajnalban egyedüli lányként az autókért. Évekig jártuk így Ausztriát és a környező országokat. Kicsit vicces volt, mert én voltam az egyedüli “lány autónepper” a környezetemben. Volt, hogy heti többször is mentünk, és a hajnali kelés, a rengeteg tárgyalás, operatív ügyintézés mellett “lábon” hoztam haza én is – mint a többiek –  a kocsikat.

Mi a jövőképed az Autotveszek.hu oldal kapcsán?

Én úgy tekintek az Autotveszek.hu oldalra, hogy segítségével forradalmasítjuk az autópiacot és új alapokra helyezzük a határon átnyúló kereskedelmet. Hosszútávú tervem, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az eladót és a vásárlót, ezzel megteremtve a “just-in time” autókereskedelmet.

Mi az az oldalfunkció, ami személyesen hozzád köthető?

Számomra különösen fontos jelentőséggel bírt, hogy a lehető leggyorsabb, legkönnyebb legyen a  hirdetésfeladás, így ennek részleteibe különösen belefolytam. Hozzám köthető még a chat alapú kommunikáció az eladó és a vevő között, amit CarChat-nek neveztünk el.

Mi az álomautód?

Alfa Romeo 4C, mert számomra az egy szimbólum autó.

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek