Hasonlóság a kocsid műszerfala és egy karácsonyfa között

Hasonlóság a kocsid műszerfala és egy karácsonyfa között

Forintra pontosan összegyűlt álmaid autójára a pénzed? Ne rohanj azonnal megvásárolni!

Az a kocsi, aminek a vételára éppen belefér az anyagi keretedbe, hamar fenntarthatatlanná válik. Örök hiba, hogy prémium autó vásárlásakor csak az árat nézzük meg, az egyéb költséget pedig figyelmen kívül hagyjuk. 

Nem csak a fogyasztásról beszélünk, hanem a szervizről, és a váratlan kiadásokról is. Miért próbálunk minél vagányabb és mutatósabb verdát venni, ha utána nem győzzük fizetni a plusz költségeit?

A prémium autót is rendszeresen kell szervizelni, hiába világmárka. Ráadásul a csúcskategóriás kocsinak használtan is csúcskategóriás költségei vannak, ne higgyük, hogy elpusztíthatatlan vas gurul alattunk, ami harminc évig hibátlanul fog működni.

A legstabilabb járműnek is szüksége lehet alkatrész cserére. Ha nem kalkuláljuk bele a felmerülő kiadásokat, a sok hibajeltől úgy fog világítani a műszerfalunk, mint a karácsonyfa, egy idő után pedig az autó jóformán letérdel, annyi baja lesz.

Ekkor a vásárlási érték 30-35%-át eléri a szervizköltség, amit sok tulajdonos nem tud azonnal kirántani a zsebéből, így álmai autója azonnal rémálmokká alakul át.

A legfőbb tanács tehát: nézz szét mielőtt megvásárolod álmaid autóját, és gondold végig, hogy fent tudod-e tartani majd. Hajts fel az autotveszek.hu oldalra, ahol folyamatosan friss hirdetések várnak, és találd meg álmaid autóját!

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek