3 egyszerű tipp, hogy vonzza a kocsid a vevőket

3 egyszerű tipp, hogy vonzza a kocsid a vevőket

Íme három egyszerű trükk, hogy szemrevalóbb legyen az eladásra kínált kocsid, és minél hamarabb új gazdára találjon.

  1. A mostani autóknál a műanyag lámpák az évek során homályosodnak, mert az UV kiszívja őket. Nagyjából pár ezer forintért le lehet políroztatni, és sokat dob a jármű külsején. Ha nem akarunk a polírozásra időt és pénzt szánni, legalább legyen lemosva.

  2. Csillognia kell kívül-belül a járgánynak, ezért ne sajnáljuk a takarításra az időt, mielőtt nekiállunk a hirdetéshez fotózni. A külseje legyen alaposan lemosva, a belterét pedig porszívózzuk ki, és tegyük rendbe. Ha az ülésbe szennyeződés száradt, inkább folttisztítóval távolítsuk el, és ne egy huzattal próbáljuk letakarni.

  3. Nem elég jól kinéznie az autónak, a fotózásnál is oda kell figyelni néhány apróságra. Vigyük ki az autót szép környezetbe, akár egy tisztásra, és ott kapjuk lencsevégre. Aranyszabály, hogy sose a zsúfolt parkolóban fotózzunk, hacsak nem parkoló őrként dolgozunk. 

Egyszóval az igényességre kell odafigyelnünk. Ha a fenti három tippet betartod, még egy kicsivel magasabb áron is könnyűszerrel eladhatod kocsidat.

Szeretnél minél hamarabb potenciális vásárlókkal, és profi hirdetésekkel találkozni? Kattints az autotveszek.hu-ra, és kezdődjön a biznisz!

autotveszek.hu version 2.7.10 | Copyright © 2018 IBuyCar Europe Kft. All rights reserved Általános szerződési feltételek