Vásárlókat közvetítünk a szerződött partnereinknek!


Mi ez a szolgáltatás?
Elindult Magyarország első kétirányú autós kereskedelmi szolgáltatása, az Autótveszek.hu. Kétirányú, mert új autókat ajánlunk a vevőinknek, illetve vásárlókat közvetítünk a használt autó kereskedők felé.

Miért előnyös ez az Ön cégének?
Potenciális használt autó vásárlókat hozunk napi rendszerességgel, akik meghatározott igények szerint keresnek, ezáltal pontosabban fogja tudni, hogy mik a vevői igények

Regisztráljon ingyen
1 hétig minden ajánlatot kiközvetítünk, hogy ön szabadon válogathasson a vevők között. Válassza ki, hogy önnek melyik a legjobb üzlet!


Ha még több információra van szüksége, tekerjen le és olvasson tovább...

Lista kép

Barátságos, könnyen kezelhető felület,
Hasznos és frappáns funkciókkal

QR kód

Mentse az adatokat telefonjába

QR kód segítségével elmentheti az ügyfél elérhetőségeit. A megjegyzés mezőben szerepelni fog, hogy milyen autót keres, így később is fogja tudni, amikor felhívja őt.

Szűkítse a listát autómárkára

A ajánlatkéréseket autómárka-jelzésekkel megjelölve ABC sorrendbe rendezve láthatja. Ha kizárólag egy márkára kíváncsi, akkor szűkítheti a listát az ön által kiválasztott autómárkára.

Jelölje meg az ügyleteket

Három piktogram segít jelzéssel ellátni az ügyleteket. Bejelölheti kedvencnek vagy, ha már megkötötte az üzletet, akkor befejezettnek vagy esetleg el is rejtheti az ügyletet a listából.

Nincs bejelentkezés, nincs jelszó…

Nem kell állandóan belépnie, ezért nincs szüksége jelszóra sem! Mi adunk önnek egy egyedi azonosítót, amivel megnézheti az ajánlatkéréseket.

Minden reggel kap egy automatikus email-t, amiben a hivatkozásra kattintva, a saját felületéhez juthat.

Emellett van lehetősége elmenti ezt a hivatkozást, hogy a levelező program nélkül is megnyithassa a személyre szabott oldalát.

Törött kulcs
Eszközök

Nem csak az irodában használhatja

Nem csak az irodában, hanem az úton, mobil eszközökről is kényelmesen használhatja szolgáltatásunkat.

Asztali gépekre és mobil eszközökre egyaránt optimalizált kezelőfelülettel, akár táblagépen vagy telefonon is elérheti a program összes funkcióját, ezért akadályok nélkül dolgozhat vele.

Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg. – Henry Ford

Henry Ford - 1930
Henry Ford – 1930
© 2018 Autotveszek.hu Kft.
2040 Budaörs, Béke tér 19.
sales@autotveszek.hu  | |